Sales Verantwoordelijke (m/v)

Uw opdracht :

Uw voornaamste opdracht bestaat erin om verdere groei te realiseren in uw sector. U onderhoudt contacten met bestaande klanten die u technisch bijstaat maar gaat ook op zoek naar nieuwe opportuniteiten en prospecten. U maakt prijsberekeningen en beantwoordt technische vragen om zo de nodige ondersteuning te geven.

 

Uw profiel :

U heeft ervaring in de B to B verkoop en beschikt over een technische feeling voor de oplossing van allerlei situaties die u aanbeveelt aan bouwprofessionelen. Ervaring met buitenschrijnwerk is een pluspunt. U legt gemakkelijk contacten en houdt van zelfstandig werken waardoor u autonoom kan werken en verantwoordelijkheid neemt. U bent nieuwsgierig en houdt van techniek in het algemeen. U heeft een gevoel voor service, bent behulpzaam alsook uw technische en commerciële bekwaamheden maken van u een erkende vakman die geloofwaardigheid uitstraalt.

U woont in de regio Antwerp, Limburg, paar van Vlaamse Brabant.

Kennis van het Frans vereist.

 

Ons aanbod :

  • Een voltijds vast contract zo spoedig mogelijk
  • Een aantrekkelijk salarispakket op basis van uw vaardigheden en ervaring
  • Initiële training door onze eigen interne trainingsafdeling
  • Een kans om uw knowhow te ontwikkelen en onze waarden te delen die zijn gericht op vriendelijkheid, wendbaarheid, samenwerking, tevredenheid klant en openheid van geest
  • Een aangename werkomgeving, in een familiebedrijf, dynamisch en in voortdurende expansie.

 

 

Herkent u zichzelf in deze advertentie ! Aarzel dan niet en stuur ons je cv en motivatiebrief naar:

Pierret SA - Service du Personnel - Zoning Industriel "Le Cerisier" 10 - 6890 Transinne

Of op rh@pierret.net